dimarts, 29 d’agost del 2017

Campionat Infantil de fi de curs 2017. Crònica

Un any més, el dissabte 10 de juny a les 10 del matí, es va celebrar el ja tradicional Social Infantil a la seu del Casal Catòlic de Sant Andreu.

Un torneig organitzat per passar-ho bé i donar la oportunitat de competir als nois i noies que encara no han donat el salt a les competicions i als més experimentats. Per nosaltres és un orgull poder realitzar aquest tipus d’activitats i que els més petits puguin demostrar tot el que han après (i recorden) durant l’any.

Un torneig obert a tots els alumnes de l’escola del casal i de l’escoles associades a l’entitat. Aquest any van prendre part un total de 36 jugadors, amb molta representació de les escoles: La Maquinista, Eulalia Bota, Dominiques, Jesús Maria Josep, Can Fabra...

Com ja és habitual, el torneig es va dividir en dos grups: un grup A de joves nascuts el 2006 i anteriors i un grup B amb els més petitons nascuts el 2007 i posteriors.

Grup A:

En aquesta categoria, amb un total de 19 jugadors, trobàvem els més “veterans” de l’escola. Per aquest motiu, és va realitzar un sistema suís de 6 rondes on es jugava amb rellotge.

Pel que fa la competició prometia ser molt interessant. Era un grup realment dur on podíem trobar els jugadors més forts de la categoria sub12 de Catalunya i joves amb una gran projecció.

Va ser un matí molt emocionant on va brindar l’esportivitat i el bon rotllo que desprenen entre ells.

Campió: Artur Taltavull amb 5 punts
Subcampió: Jan Travesset amb 4.5 punts
3r. Classificat: Saúl Marabajan amb 4.5 punts

Grup B:

El grup dels més petitons estava composat per 17 jugadors. El sistema de competició va ser un sistema suís però, a diferència dels més grans, sense rellotge.

Aquesta categoria permetia a molts d’ells competir per primera vegada en un torneig d’escacs. L’objectiu era crear un bon ambient, passar un bon matí i que els pares vegin la gran actitud que tenen els seus fills davant d’un tauler.

En l’àmbit esportiu:

Campió: Antoni Navajas amb 6 punts
Subcampió: Arnau Pelegrin amb 4.5 punts
3r. Classificat: David Suria amb 4.5 punts
4rt. Classificat: Jordi Vidal amb 4.5 punts

Cal destacar la gran actuació del jove Antoni Navajas aconseguint guanyar totes les partides i també el magnífic comportament de tots els jugadors.

Cap a les 13h es va realitzar l’entrega de premis al teatre repartint 3 copes, medalles i obsequis (alguns més macos que d’altres...) per a tots els participants.

Posteriorment es va dur a terme el típic pica-pica per acabar de la millor manera el matí!

Per acabar, des de la Comissió d’Escacs Base volem agrair a tothom el suport rebut durant tot l’any i esperem tornar-vos a veure al Setembre/Octubre amb moltes ganes per començar el nou curs.
















 Antoni Navajas. Campió grup B

Artur Taltavull. Campió grup A 




CLASSIFICACIÓ GRUP  A:


CLASSIFICACIÓ GRUP B:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada